Mijn favorieten

Onze medewerkers

Mooi Huis Makelaars

Marjan van Heerde
Marjan van Heerde
Makelaar / Eigenaar
Ik heb mijn hele leven een passie voor de woningmakelaardij gehad. Je hebt natuurlijk met woningen te maken maar wat ik vooral belangrijk vind is het contact met klanten. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en dat maakt elke verkoop of aankoop weer uniek. Mijn enthousiasme haal ik uit tevreden klanten!
Ik ben jarengeleden begonnen bij een makelaarskantoor in Amstelveen. Door het werk van mijn man hebben we daarna een aantal omzwervingen gemaakt in Nederland en het buitenland. Uiteindelijk wonen we nu alweer bijna 18 jaar in de fijne wijk de Hazenkamp in Nijmegen. De makelaarsopleiding gecombineerd met enthousiasme, zorg, persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring in Nijmegen en omgeving maken mij tot een betrouwbare makelaar met ‘vrouwelijke touch’. Naast het zijn van makelaar ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen. De oudste 2 kinderen studeren buiten Nijmegen en de jongste hoopt zijn middelbare schooldiploma dit jaar te halen.
Bram de Koning
Bram de Koning
Makelaar / Eigenaar
Mijn naam is Bram de Koning. Geboren en getogen Nijmegenaar. Na meer dan 10 jaar als hypotheekspecialist gewerkt te hebben werd het tijd voor meer afwisseling. Ik wilde de makelaardij in. De kennis van de woningmarkt die ik al had opgedaan als hypotheekspecialist kon ik goed gebruiken. Na het volgen van de makelaarsopleiding ben ik aan de slag gegaan bij een groot makelaarskantoor in Nijmegen. Samen met Marjan van Heerde hebben wij nu Mooi Huis Makelaars opgericht, waar wij u met plezier en resultaatgericht helpen bij de aankoop of verkoop van een mooi huis! Na meer dan een jaar verbouwd te hebben woon ik nu zelf ook in een mooi huis op de Berg en Dalseweg. Samen met mijn vrouw en 2 dochters genieten we hier elke dag van.
Melinda Schrauwers
Melinda Schrauwers
Commercieel Medewerkster